Om oss

Amajo AS ble etablert for 32 år siden og har i dag fem ansatte som jobber med individuell veiledning, kursing og produktdemonstrasjoner og -utvalg. 

Amajo AS

Produkter for barn/ungdom og voksne:

Vi forhandler produkter for taktil stimulering, kommunikasjon og tale, husker, hengekøyer og spesielt tilrettelagte produkter for vestibulær stimulering, ADL-hjelpemidler, spill, konstruksjonleker osv. Vi kan også tilby musikk- og lydprodukter, aktivitetstavler, arbeidsbord, sansemotorisk utstyr og mer avanserte lydtekniske systemer.

Eldre brukere:

En del av vårt produktspekter retter seg mot eldre og personer med demens, og vi kan bl.a. tilby Protac kuledyne, massasjeoljer, aromalamper, ulike spill og minnetreningsmateriell, musikk og lyd, lydputer, empatidukker, varmedyr og sanseroms-effekter.

Sanserom/Snoezelen

Vi er behjelpelige med tegning og innredningsforslag av sanserom og sansestimulerende miljøer inne og ute, i første hand basert på vårt produktutvalg.
Vi holder også miniseminar og workshops rundt våre produkter og relaterte områder som f.eks sansestimulering.

Vår utstilling:

Våre produkter finner du ustilt hos oss som en del av et miljø bestående av sanserom, et eget eldrerom, et rom for sansemotorikk og et eget rom for mindre artikler, bl.a pedagogiske produkter og finmotorisk trening.

Ring gjerne og bestill tid for utprøving og vurdering av produkter hos oss, i et hjemmekoselig miljø med individuell oppfølging.

Les gjerne vårt blogginnlegg «10 gode grunner til at du bør velge Amajo!».